הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
דף הבית >> מזון+ מסעדות >> חידושים במסעדות
 
חידושים במסעדות
 
מוזס - חדרים פרטיים לפגישת עסקים
 
רשת מסעדות מוזס - מטבח אמריקאי עדכני, משיקה בשני סניפי הרשת (בתל אביב ובהרצליה) חדרים פרטיים יוקרתיים. חדרי ה-VIP מאובזרים בנוחות המקסימאלית תוך התאמה הן לארוחות עסקיות פרטיות והן לארוחות ערב אינטימיות. החדרים בשני הסניפים שונים מעט באופיים ויכולים להכיל מספר שונה של סועדים. את החדרים ניתן להזמין לארוחה עסקית בצהריים במחיר של 89 ₪ לסועד, או לחילופין להזמינו ארוחת ערב במינימום של 100 ₪ לסועד. החדר הפרטי במסעדת מוזס הרצליה כולל שולחן מפואר המותאם ל-6 עד 14 סועדים. החדר מאובזר במסך פלזמה וכבלים (YES), מערכת סטריאו ואפשרות להקרנת מצגות דרך חיבור למחשב נייד. החדר מעוצב ברוח המסעדה ומייצר סביבה אינטימית המאפשרת לאורחים לחוות את חווית המסעדה, תוך שמירה על פרטיות מקסימאלית.
 
 נורמה - פסטיבל מרקי חורף 
 
אין כמו מרק חם ומהביל ליום חורף קריר, ואכן בימים אלה השיקו בקפה- מסעדה "נורמה", את פסטיבל מרקי החורף הראשון. במסגרת הפסטיבל יוכן תפריט מרקים ייחודי, אשר יכיל מגוון רחב של מרקים ותוכתר "מלכת המרק של נורמה". הפסטיבל יימשך כל ימות השבוע וכן בסופי שבוע עד סוף פברואר. המקום שוכן במרכז המסחרי של כפר שמריהו ומשמש גם כאכסדרה לתערוכות של אמנים ומקום למפגשים עסקיים וחברתיים. בעלת המקום, גילה לוי, מסרה, כי כיאה לקפה- מסעדה בסגנון ביתי, במהלך הפסטיבל יוצעו לאורחים מרקים ביתיים, המוכנים לפי מתכון מהבית, שעבר מדור לדור. קפה נורמה פונה לציבור חובבי המרקים בהצעה להביא את המרק הביתי שלהם ולהכניסו לתחרות שתיערך בין המשתתפים. שלושת סוגי המרק המצטיינים, שיטלו חלק בפסטיבל, ישולבו בתפריט המרקים של "נורמה" למשך שנה שלמה עד לפסטיבל הבא. כמו כן, יזכו כל המשתתפים בפרסים שונים ביניהם: ארוחת בוקר זוגית ב"נורמה"; ארוחת ערב זוגית; קינוח ושתייה חמה על חשבון הבית ועוד. בערב הפתיחה של הפסטיבל הוצעו לאורחים כעשרה מרקים שונים, בהם מרק כתום, מרק עגבניות, בורשט ומרק חומוס. טעמנו משלושת המרקים הראשונים ולא התאכזבנו.
 
‏ניו יורק- ניו יורק - תפריט חדש
 
תמונה גדולה של פסל החרות, ולידה צילום של תפוח אדום, מקדמים את פני האורחים במסעדה הנושאת שמה של ניו יורק, הלוא היא "התפוח הגדול". המסעדה מעוצבת כמסעדה אמריקאית אותנטיתמשנות ה- 60, הבנויה מלבנים אדומות המדמות כניסה לשדרה אמריקאית, ומקושטת בשמותרחובות בניו יורק, פוסטרים אמריקאיים בסגנוןRadio City , כשברקע מושמעת כמובן מוזיקת ג'אז משנות ה-60 וה-70.אשר לתפריט החדש, שאותו הכין השף יונתן בן עמי, זהו תפריט אמריקן קויז'ין, המורכב ממבחר מנות בהשראה אמריקאית. לפתיחת הארוחה מוצע מגוון של מנות ובהן, איך לא, סלטג'וליאני, רביולי או קרפצ'יו. למנה העיקרית ניתן לבחור ממנות הדגל שלהמסעדה, כמו סטייק אנטריקוט ברוטב ג'ק דניאלס, חצי עוף ברבקיו ועוף טריאקי. וכמובן שלא נפקד גם מקומם של ההמבורגרים למיניהם, כיאה למסעדה הנושאת את השם ניו יורק. הצמחונים, יכולים ליהנות מלזניה עגבניות מיובשותופרמז'ן. מגוון לחמי בוטיק בליווי חמאה מתובלתמשלימים את המנה. הקינוחים נעשים במקום וניתן לבחור בעוגתגבינה, סופלה או קרם ברולה וזה רק חלק מן המתוקים המתוקים המוצעים לאורחי המסעדה. לרשותם עומד גם בר משקאות ויינות.
 
קפה ג'ו – תערוכת צילומים
רשת קפה ג'ו המציינת השנה 10 שנים להיווסדה, פותחת את חגיגות העשור בתערוכת צילומים ייחודית מתוך הספר "על קפה", ספרם של ווינצ'נזו סנדלי והצלם פולביו אקרדי שגירסתו העברית יצאה לאור ע"י "קפה ג'ו". הספר מתאר את דרך הקפה, ופותח דלת לחוויה מרתקת תוך סקירה מקיפה של מקומות גידול שונים בעולם ובליווי תמונות ייחודיות. זוהי דרך ייחודית וחדשה להבנת מוצר התופס חלק נכבד מחיינו. במסגרת התערוכה "על קפה" יוצגו, מתוך הספר, כ- 35 תמונות ייחודיות מעדשתו של פולביו אקרדי. התמונות יוצגו באופן מקצועי ובטכניקה חדשנית וייחודית של דפוס פיגמנטציה, המוצגת כיום במספר מצומצם של מוזיאונים נחשבים בעולם.
 
 
Bariba – פירות העונה בשישי
 
מסעדת "bariba- מטבח מודרני בריא", הממוקמת במתחם הפעילויות ההוליסטי החדש "דרך חיים", עונה על הצורך הגובר והולך ליהנות גם בבילוי מחוץ לבית מאוכל שמשתלב בסגנון חיים בריא. מראה הירקון הנשפך אל הים ומגדל הכוח רידינג רק משלים את החוויה. מעתה בכל שישי שמשי במהלך השבועות הבאים יוגשו ברחבי המסעדה פירות העונה ביניהם: קיווי, אשכולית אדומה, אפרסמון, תותים, מלון ושזיף מעוטרים במבחר גבינות ביניהן רוקפור, גאודה וקממבר ובליווי כוס יין קינוח מתקתק מבעבע מזן מוסקטו יאנג והכל ב-20 שקלים בלבד. ניתן גם לקחת מנה ולהסתובב.
 
 
סיטרה - תפריט גורמה חדש
 
מסעדת "סיטרה" ממוקמת על חוף ימה של תל אביב בבניין היוקרתי "סי אנד סאן", ומציעה לכם לטעום מטעמי הגורמה ממטבחי העולם על רקע נופו הקסום של הים התיכון. החוויה מתחילה בסיטרה כבר משעות הבוקר המוקדמות, בהן מוגש תפריט ארוחות בוקר מפנקות שלצידן קוקטיילים אלכוהולים כמו מימוזה, קיר רויאל, אוזו נענע וגרפסטרדה בצהריים נהנים מתפריט עסקיות אייכותי וגולת הכותרת היא תפריט הערב של "סיטרה" ביסטרו בר בו תמצאו מבחר מנות שף איכותיות, החל ממנות ראשונות של פוקצ'ות הנאפות בתנור הלבנים שבמקום, בושה פירות ים, טרין כבד אווז בשוקולד, קרפצ'יו פילה בקר, מלאנג' פטריות וירקות, ברבוניות מטוגנות, המשך בעיקריות המציעות מנות פסטה, בשרים משובחים, קדרות של פירות ים ודגים טריים וכלה במנות אחרונות הנעשות במקום, דוגמת קרם ברולה, טירמיסו ומוס קפוצ'ינו, טריטרה, קדאיף עם מסקרפונה וממתק סיטרה- קומבינצית הפתעה מתוקה שכוללת שלושה ממתקים שונים.
 
 
אל מול הים - קיים את פסטיבל הבטטה
 
במתחם האירועים של קיבוץ פלמחים – "אל מול   הים" מתקיים לראשונה בארץ פסטיבל הבטטה. במהלך הפסטיבל   מוגש לאורחים מגוון של מאכלים המבוססים על הבטטה. המתחם, שבו יתקיים הפסטיבל יעוצב בסגנון כפרי ועל שולחנות התצוגה יוצבו מאכלים, שבהם הבטטה מהווה מרכיב מרכזי. הפסטיבל ניפתח בשני בפברואר והוא יתקיים בימי שישי של  חודש פברואר ויינעל ב-2 במרס. בין המאכלים שיוגשו במהלך הפסטיבל: טרין בטטה ופלפלים קלויים ברוקפור, מיקס תפו"א ובטטה ברוטב שמנת מפולפל, בטטה קלויה ביוגורט נענע וצילי, בטטוס (פלחים) בתחמיץ ריחן ושום ועוד.
 
 
 
 

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים