הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
דף הבית >> מזון+ מתכונים >> פטה כבד ברווז עם דבלים ושום, ללא חמאה וג'לטין
פטה כבד ברווז עם דבלים ושום, ללא חמאה וג'לטין
 
רועי פרס מכצל'ה מציע להכין לקראת סופ"ש פטה כבד ברווז עם דבלים ושום, ללא חמאה וג'לטין. מנה נהדרת בטעמה ובקלילותה.
 
מצרכים:
700 גר כבד ברווז נקי
4-5 דבלים
5-8 שיני שום
כוס יין אדום
מלח פלפל
 
אופן ההכנה:
1. מבשלים כשעה את הדבלים והשום ביין אדום בתוך סיר מכוסה.
2. מוציאים את הדבלים והשום מהיין וחותכים אותם לקוביות.
3. טוחנים 500 גר' מהכבד ומוסיפים לו את היין האדום שבו בושלו הדבלים והשום.
3. את שאר הכבד חותכים לקוביות יפות.
4. בתבנית טרין מסדרים ניילון נצמד ויוצקים שליש מהכבד הטחון, עליו מוסיפים שליש מהחומרים החתוכים- כבד, דבלים ושום.
חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.
5. אופים את הטרין בתנור בחום של 150 מ"צ בסיר בן מארי למשך 45 דקות.
6. מקררים לילה במקרר, רצוי עם משקולת על הפטה.
 
כדאי להגיש עם יין לבן מתוק
 
בתאבון

  
 
 

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים