הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
בטטה צלויה ברוטב רימונים ובלסמי
באדיבות השף מיקי סויסה   
 

חומרים : 

4 י"ח בטטה פרוסה לעובי של 1 ס"מ
4 כפות רכז רימונים
3 כפות חומץ בלסמי
1 כוס מיץ תפוזים
1 כף סוכר חום
1 כף חרדל דיז'ון
6 שיני שום פרוסות
חצי כוס שמן זית
3 גבעולי רוזמרין קצוצים
פלפל שחור גרוס 

אופן הכנה

את כל החומרים מערבבים היטב בקערה ומכניסים את הבטטה פנימה .
מעבירים לתבנית חסינת חום מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות .
מסירים את נייר האלומיניום  ומכניסים ל10 דקות נוספות .
                    

 

 מתכון טעים במיוחד מהשף של מסעדת הלונה אשקלון

הרשם עכשיו לניוזלטרים של מזון+
קצר, ממצה, איכותי, חינם - אצלך במייל
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה

 
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים