הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
רכיבים בריאותיים לא המריאו בתחום המתוקים
שרות מזון+
 
 

רכיבים בעלי פונקציות בריאותיות, שהפכו זה מכבר לקונצנזוס במגוון רחב של מוצרי מזון, לא הצליחו לחדור לקטגוריית המתוקים כפי שהשוק ציפה, וזאת למרות שכלל תחום הרכיבים הבריאותיים צמח בשיעור 38% בחמש השנים האחרונות.
חברת סקרי השוק לת'רהד LEATHERHEAD ,שבדקה את הנושא, אומרת בדו"ח שערכה, כי מוצרי מתיקה הכוללים רכיבים בריאותיים, כגון אומגה 3 וחיידקים פרוביוטיים "נותרו על הרצפה", דהיינו, הם נשארו בגדר נישה ולא נכנסו למיינסטרים. אמנם' חל גידול במוצרים עם יתרונות למערכת העיכול וללב, אך גם כאן, הגידול לא היה כפי שניתן היה לצפות. לת'רהד מצביעה על מחקר שנעשה בשנת 2009 באוניברסיטת גנט, שבו נטען כי תוספת רכיבים פרוביוטיים היא בעלת פוטנציאל רב יותר בשוקולד מאשר במוצרי חלב . עם זאת, אותו מחקר קובע כי נעשו מעט יוזמות כניסה לקטגוריה ונותר רק לבדוק אם היא תתפתח בעתיד.
הסקר מציין, כי ביפן יש עתה כמה יוזמות לפתח מוצרי מתיקה בעלי רכיבים פונקציונאליים וכי השווקים החזקים ביותר כיום למוצרים פונקציונאליים הם:  ארה"ב, גרמניה, ספרד ובריטניה.

 


הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים