הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מתכונים קלילים ומרעננים וגם קינוח צונן ומתוק במיוחד...
לכבוד הקיץ שמגיע רשמית ממש השבוע
ענת ואן דר ואלט - השפית של חברת "שפע קייטרינג"
מציעה מגוון מתכונים קלילים ומרעננים וגם קינוח צונן ומתוק במיוחד...
 
 
סלט פילאף פתיתים עשבי תיבול ועוף צלוי

רכיבים (עבור 3-4 מנות):
חצי ק"ג חזה עוף/הודו שלם
330 גרם פתיתים אפויים
50 גרם בצל קצוץ
35 גר' שמן
400 מ"ל מים רותחים
60 גרם פטרוזיליה
60 גרם כוסברה
100 גרם בצל ירוק
50 גרם פלפל אדום
50 גרם פלפל צהוב
50 גרם כרוב אדום פרוס דק
150 גרם עגבניות שרי טריות חצויות
15 גרם שמן זית
70 גרם ויניגרט עשבי תיבול
50 גרם ויניגרט דיז'ון דבש-תפוז
מלח ופלפל שחור לתיבול

אופן הכנת הסלט:
מטגנים את הבצל עד לשקיפות ומוסיפים את הפתיתים. מתבלים במלח ומעט פלפל. מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים במשך 6 דקות עם מכסה.
מכבים את האש ומשאירים מכוסה 5 דקות נוספות. פותחים ומעבירים לקערת ערבוב ומצננים מעט. (אין צורך לקרר את הפתיתים במקרר).
מערבבים עם שאר המרכיבים ומעבירים לעמדת ההגשה בכלי נאה.

אופן הכנת העוף הצלוי:
משרים את העוף/ הודו בויניגרט דיז'ון דבש- תפוז ומתבלים בפלפל שחור גרוס, מעט מלח ושמן זית.
רצוי להשרות יום לפני ובמידה ולא ניתן שלוש שעות יספיקו.
צולים בתנור או על הגריל ומעבירים את העוף הצלוי לעמדת ההגשה.
מומלץ לשמור חם.

אופן ההגשה:
מגשים את הסלט בצלחת עמוקה, במקביל פורסים את חזה העוף ומסדרים על גבי הסלט.

 

 

 

 

 


סלט קינואה קר                                                                                                                   

רכיבים:
1/2 כוס קינואה
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
עגבנייה, בצל סגול, פלפל צהוב חתוכים לריבועים קטנים
בטטה חתוכה לריבועים קטנים
מעט מלח

לרוטב:
4 כפות טחינה
שן שום
לימון
מלח אטלנטי ופלפל

אופן ההכנה:
מבשלים את הקינואה במים במשך כ- 15 דקות ומעבירים לקערה.
מטגנים את ריבועי הבטטה בשלוש כפות שמן זית עד שהיא מקבלת קריספיות ומוסיפים לקערה.
מוסיפים מלח, שמן זית, עגבנייה, פטרוזיליה קצוצה, בצל ופלפל ומערבבים.
מכינים את  רוטב הטחינה, יוצקים מעל ומגישים.


חזה עוף בטורטייה בליווי סלט ערבי וטחינה                               


רכיבים (עבור 3-4 מנות):                                                         
חצי ק"ג חזה עוף פרוס דק מאוד
150 גר בצל פרוס
30 גר שמן סויה
30 גר רוטב מומבאי קנור
מלח,פלפל,כמון
3-4 יחידות טורטייה
חצי כוס טחינה מוכנה (עדיף מטחינה גולמית)
סלט ערבי קצוץ
100 גרם פטרוזיליה קצוצה
150 גרם פלפל שיפקה

אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם שמן ומאדים את הבצל כ 5 דקות ,מוציאים את הבצל ושומרים בצד.
מתבלים את הבשר במלח,פלפל,וכמון ומטגנים 5 דקות,מוסיפים למחבת את הבצל ואת רוטב מומבאי ומבשלים 2 דקות נוספות.

להגשה:
מורחים טחינה על הטורטייה ומעל את חתיכות העוף הדקות. מוסיפים סלט ומגלגלים ,מגישים עטוף בנייר עם צלוחית חמוצים


סורבה פירות יער/ אבטיח                                                    

רכיבים:
חצי ק"ג פירות יער/ אבטיח.
4 כפות מיץ לימון
חצי כוס סוכר
חצי כוס נוזלים
נענע לקישוט

אופן הכנה:

שוטפים את הפירות, מקלפים ומסירים גרעינים או חרצנים.
חותכים את הפירות לקוביות קטנות ומכניסים לשקית ומקפיאים לפחות למשך 24 שעות.
מוציאים מהקפאה ומפשירים כרבע שעה עד שהפירות מתרככים מעט.
מכניסים למעבד מזון יחד עם הסוכר והנוזל ומעבדים כ-5 דקות עד שמתקבל מרקם של חלק.
אפשר להגיש מיד, או להקפיא - עדיף בכלים אישיים כדי להקל על ההגשה - ולהוציא מהמקפיא רבע שעה לפני ההגשה.
אפשר לגוון ולהוסיף אלכוהול כגון וודקה וכדומה. 

       

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
 
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים