הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 

המסעדות מתכוננות לתקופת הקיץ

 
קפאין: מסעדת טאפאס גרוזינית 
המסעדה המתמחה במאפים גרוזיניים אותנטיים, ממוקמת סמוך לשדרת רוטשילד התוססת רחוב 'נחלת בנימין 63 ' תל אביב. במקום חצר מרווחת וירוקה מיצרך נדיר באזור.  אפשר לשבת בכניסה, על הבר, ולהתבונן על עוברים ושבים ואפשר ומומלץ להיכנס פנימה לחצר,  וליהנות מ'אי של שקט' מרגיע. מלבד קפה משובח המוגש במקום, ניתן ליהנות מ'גוליאן' קדרת פטריות בשמנת מוקרמת במוצרלה ומסלטים ייחודים: חלומי, בלקני, צרפתי ואנטיפסטי. מ'ביזו' סלט טרי המורכב מסולוגוני, טחאמלי, חסה, רוקט ואגוזיים קלויים, מ'כריך גבינה גרוזינית' מ'חיניקאלי בטטה' הרי הוא הריביולי ועוד. עוד בתפריט: מאפים,  מרקים, פסטות- תוצרת בית, שקשוקות, כריכים וקינוחים ייחודיים: 'שוקובו', הוא מאפה שוקולד במילוי קרם בננה תפוזים וליקר בננה, מוגש עם בננות מוקפצות וכדור שוקולד. מאיר ואבי עובדיה 'הבעלים', החליטו לחבור לעבודה משותפת כשפתחו לאחרונה את המקום.  לשניהם ניסיון של למעלה מ-10 שנים בענף המזון .

לנדוור: סניף חדש במגדל היובל בת"א
רשת בתי הקפה "לנדוור" פותחת בית קפה חדש במגדל המשרדים היוקרתי מגדל היובל (מקבוצת "אפריקה ישראל"), בדרך מנחם בגין 125 בתל אביב.  בית הקפה ימוקם בלובי  הכניסה וישתרע על שטח של 120 מ"ר ועוד 180 מ"ר ברחבה חיצונית הצמודה ללובי. בית הקפה יכלול 100 מקומות ישיבה ויהיה כשר. את הסניף עיצב המעצב ירון טל בהשקעה של כ-700  אלף ₪. זהו בית הקפה ה-5 ברשת והתחזית שעד סוף שנת 2009 תכלול רשת בתי הקפה "לנדוור" כ-10 סניפים.
 
 
JOY RESTAURANT: תפריט חדש 
מסעדת השף  JOY RESTAURANT הממוקמת בלב המושבה הגרמנית, ברחוב עמק רפאים בירושלים מציעה תפריט ישראלי איכותי עם נגיעות מהמטבח הצרפתי. המסעדה נמצאת בתוך מבנה אבן עתיק ומרשים הקיים עוד מהמאה שעברה. המטבח במסעדה מגוון ועשיר אותו יצר השף והבעלים אבירם דותן  יצר לתפריט החדש שילובים מיוחדים- מנות ראשונות ייחודיות המשלבות מזרח ומערב, מנות עיקריות המתבססות על מבחר בשרים טריים המיושנים במקום, ומבחר קינוחים יצירתיים ואנינים מקונדיטורית המקום.
בין המנות העיקריות המופיעות בתפריט החדש: קורדון בלו- חזה עוף במלית דוקסל פורטבלו חרדל וחזה אווז מעושן ברוטב ציר בקר 86 ₪, סטייק טונה אדומה על קרוקט תפוחי אדמה ברוטב יין 96 ₪, מניפת חזה אוז על עדשים שחורים ברוטב רימונים ודובדבנים 89 ₪.
 
 
סיטי ביסטרו: קבלת שבת עם האנדלוסית 
בכל שישי במהלך חודשי הקיץ, יקבלו במסעדת סיטי ביסטרו שבאזור התעשייה באשדוד את השבת, כמו בימים של בית אבא עם עוד, כינור וצלילי האנדלוסית של משפחת קרוצ'י המפורסמת, בהנהלת סמי קרוצ'י. מעבר לתכנית האומנותית, יוצע לסועדים במקום תפריט קבלת שבת עשיר ומסורתי בניחוח מרוקאי, הכולל חריימה, מגוון סלטים: מטבוחה, תפוחי אדמה במיונז, שומר ונענע, אריסה  חריפה, טחינה וגרגירי חומוס בבישול ארוך, חצילים מטוגנים, מז'וז'ים (סרדינים נשואים) וגזר בפפריקה חריפה – וכמובן חלת שבת הנאפית במקום על ידי הבעלים, שף צחי מלול.

Bariba : תפריט טאפסים חדש
מסעדת "Bariba" משיקה תפריט טאפסים חדש, פרי יצירתו של השף אורן לוקסנבורג.
תפריט הטאפסים יוגש בימים א-ה  בין השעות 17:00-19:30 ויהווה אלטרנטיבה קולינרית איכותית, קלילה ולא מחייבת לשעות אחר הצהריים המאוחרות.
בתפריט ניתן למצוא בין השאר מנות טאפסים כמו: כדור סורבה במרק מלון (9 שקלים); סלסלת לחם, איולי צ'פוטלי וממרח עגבניות (18 שקלים); גספצ'ו שקדים עם ענבים (14 שקלים); לביבות כרישה ברוטב יוגורט עירית-לימונים (18 שקלים); גבינות ארץ ישראליות עם פרי (29 שקלים); ברוסקה סלמון כבוש בסלק עם חלמון מפורר  ווינגרט חרדל(28 שקלים); טרטר דג על קרם עגבניות ויוגורט צאן (31 שקלים); סלמון צרוב על תרד עם איולי שום (33 שקלים).

 
מורגן: מסעדה חקלאית עם תפריט קיץ
ירקות טריים ובשר טלה איכותי מרכיבים את מנות המסעדה החקלאית "מורגן" השוכנת ביוקנעם המושבה. מבעד לחלון, יכולים האורחים להביט בגידולי החממה ובדיר הכבשים. התפריט נשען על גידולי העונה והוא מוגש  למרכז השולחן בסימן ארוחת טעימות ממגוון סוגי העשייה והבישול.
בין המנות: קדירה ספרדית עם שעועית שחורה ופלפל ירוק, נתח טלה על הגריל במשרה הרבס דה- פרובנס, קציצות בתנור עם עגבניה, מוצרלה ואנשובי, עוף צלוי עם זיתים שחורים, פלחי לימון ואורגנו פיצה חזה אווז מעושן, פרמז'ן ותרד, חזה עוף בגריל עם סלט עלים וענבים ירוקים ןעוד.

בלק סטיר: מתמתגת מחדש 
רשת מסעדות הבשרים הדרום אפריקאית "בלק סטיר" ממתגת עצמה מחדש לאחר שהגיעה לגיל המופלג של 15 שנה, הישג נדיר  בעולם המסעדנות הישראלי. הבעלים דרור זקס מחזיק בזיכיון לשלושה סניפים בישראל: מוצא עילית, ראש פינה והרצליה פיתוח. לרגל חגיגות ה-15 עברה המסעדה למשכן חדש ברחוב ספיר 2 במקום מסעדת ג'קו שפעלה שם ארבע שנים. המסעדה תמותג כ"רסטו-בר" ולשם כך נבנה במקום בר אלכוהול עשיר וסקסי הנשען על מסורת הקוקטיילים הדרום אפריקניים המותאמים לבשר. שף המסעדות אריאל גפן ומומחה הבשר של הרשת - ברנרד, פועלים בימים אלה על מתכונים ורוטב הבית המובא מדרום אפריקה שיצורפו בקרוב לכל מכירת בשרים הביתה.


 

 

 

הירשם עכשיו לניוזלטרים של מזון+
קצר, ממצה, איכותי, חינם - אצלך במייל

דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
   
   

 

  

 

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים