הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
אסם נסטלה פרופשיונל השיקה באירוע בגעש
פתרונות לשוק המקצועי


במסגרת האירוע - שבו  השתתפו מנכ"לי החברות,שפים מובילים בתעשייה, אנשי ציבור, מומחים קולינאריים ועוד - הוצגו הטרנדים הקולינאריים החמים לשנת 2012. עוד הופיעו באירוע: מיכל אנסקי ושלישיית "מה קשור".


יריב ארדון ואיציק צאיג, אסם

שף אדם עינב בהכנת מנות באירוע

מיכל אנסקי ויריב ארדון

 החטיבה המקצועית של קבוצת אסם, אסם נסטלה פרופשיונל, ערכה לאחרונה את האירוע השנתי שלה, באולם האירועים STOA בגעש. באירוע הציגה החברה מודל עבודה חדש, על פיו תציע החטיבה ללקוחותיה עולם מקיף של פתרונות ייעודיים שייתנו מענה מעבר למוצרים עצמם. באירוע השתתפו מנכ"לי החברות,שפים מובילים בתעשייה, אנשי ציבור, מומחים קולינאריים ועוד.
יריב ארדון, מנכ"ל אסם נסטלה פרופשיונל: "אנו באסם נסטלה פרופשיונל יודעים כעת לספק ללקוח ערך מוסף, על ידי הצעת פתרונות כוללים וייעודיים שנותנים ללקוחותינו מענה רחב ומקיף על כל צרכיהם- החל אספקת מגוון המוצרים הכולל וכלה בשדרוג חוויית הסועד  וכל זאת כמובן תוך ליווי והדרכה מקצועית של צוותי העובדים והמנהלים בעסק."
במסגרת האירוע הציגה אסם נסטלה פרופשיונל את "עולם הסנדוויצ'ים", פתרון כולל הנותן מענה לביקוש ההולך וגדל בתחום. המשבר הכלכלי גרם לפיתוח מואץ של סנדוויצ'יות שקמו כדי לתת מענה לדרישת הסועד ליהנות מחוויית טעם עשירה, בהוצאה כספית קטנה יחסית.  איכות החומרים השתבחה וניתן למצוא דרישה ללחם טרי ומשובח שנאפה במקום, מליות משודרגות ומגוונות כגון גבינות בוטיק, נקניקים משובחים, ממרחים, ירקות עלים ועוד. אסם נסטלה פרופשיונל מציעה ללקוחותיה פתרון כולל החל משלב הקמת הסנדוויצ'יה, ציודים, מיתוג, תמיכה קולינארית ועד ההגשה הסופית ללקוח וכמובן מגוון מוצרים מקיף ורחב שנותן מענה לבית העסק. 
חדשנות נוספת שהוצגה באירוע הינה קטגוריה  חדשה מבית בונז'ור: "מרכז צלחת". מדובר בסדרת מאפים איכותיים, טריים וטעימים במיוחד, עם מילוי עשיר, היכולים לשמש כמנה עיקרית בארוחה חלבית.  במסגרת הסדרה הושק מאפה פטריות וריקוטה, מאפה בצלצלים וגבינת עזים ומאפי גבינת צאן וזעתר. המוצר החדש מאפשר לתת מענה מהיר ואיכותי לסועדים בעולם המאפה עם מקסימום טריות, ללא תלות בספק חיצוני, כוח אדם מיומן או ציוד מתקדם.
תחום נוסף אותו השיקה לאחרונה אסם נסטלה פרופשיונל הוא תחום הקפה והמשקאות. החברה מציעה את "נסקפה מילאנו"- פתרון משולב המאפשר ללקוחות להציע חוויית קפה איכותי במחיר אטרקטיביים. בנוסף משווקת החברה את המותג נסטי במכונות שתייה, המאפשר להציע לצרכן הסופי מוצר איכותי במחיר אטרקטיבי. אסם נסטלה פרופשיונל מלווה את לקוחותיה החל משלב העיצוב והמיתוג, ועד אספקת המכונות, החומרים והכשרת העובדים.  בנוסף ניתן להציע לצרכן מוצר משלים לצד הקפה- מאפי חמאה איכותיים של בונז'ור, המשדרגים את חווית הסועד ומפנקים אותו.
תחום אחר אליו נכנסת אסם נסטלה פרופשיונל הוא שילוב טעמים חדשים- Mix and Match. השילובים המיוחדים של רטבים שונים ומגוונים יוצר רטבים חדשים ועשירים עם טעמים שטרם נראו עד היום בשוק. השילובים החדשים יוצרים מנות מעניינות ומסקרנות, שלא היו קיימות עד כה, ומאפשרות להעניק לצרכן הסופי חוויית אכילה בלתי נשכחת.
מיכל אנסקי, גסטרונומית ושופטת בתוכנית "מאסטר שף", השתתפה באירוע וסקרה עבור הנוכחים  את הטרנדים החמים בקולינאריה בישראל לשנת 2012.
את האירוע סגרו שלישיית "מה קשור" שבידרו את האורחים. 
 

צילומים: איציק בירן


הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
 

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים