הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
א.א.מטעמים הכי טעים - אוכל מקסיקני
שרות מזון+ 
 

בימים אלו, כשהטורטייה כבר עשתה "עליה" בארץ, אפשר למצוא את הגברת המתגלגלת בסגנונות רבים ומגוונים, על בסיס קמח לבן, אשר קיים גם בטעמים תרד או עגבניה. מקמח מלא ומקמח תירס, ללא גלוטן.  בישראל ישנם מספר מפעלים לייצור טורטייה, אשר מייצרים לשוק המוסדי בקטרים שונים, הבולט שבהם הוא מפעל בכרמיאל של עולה חדש ממקסיקו, אשר מייצר טורטייה במתכון ובטעם המקורי ממקסיקו, ובקטרים שטרם נראו לעין בארץ, הקטן שבהם בגודל 11 סנטימטר ונע עד קוטר של 40 סנטימטר. הטורטייה מגיעה לגני אירועים, בתי מלון, אולמות שמחה ובתי קפה במצב טרי קפוא. באירועים משתמשים בטורטייה לבר קבלת פנים או כמנה ראשונה במגוון רב של מילויים.
בכל בית, אנו מחזיקים מוצרים במקפיא, כי נוח לנו "לשלוף" ולחמם. הטורטייה היא מאחד המצרכים שהם חובה במקפיא, מכיוון שהיא בסיס טעים, קל ונוח לשימוש, הבצק הדקיק הזה מוכן לקבל לתוכו כל מלית וכל תוספת שתבחרו. אצל הילדים היא מתקבלת בשמחה, אולי כי יותר נוח להם להחזיק מנה מגולגלת בידיים הקטנות שלהם. הטורטיות הטעימות והנפוצות ביותר הן מקמח לבן מפני שהן מחזיקות מעמד זמן רב יותר וקל לגלגל אותן, ניתן למלא אותן בכל דבר אך תמיד מומלץ להתחיל בסלט אבוקדוס מקסיקני קלאסי הנקרא גואקמולי, אשר לאחרונה יובא ממקסיקו ע"י חב' השיווק הגדולה א.א.מטעמים הכי טעים בע"מ, בטעם המקורי.
 


הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים