הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מתכון למנות שהתחפשו לפורים
באדיבות השף צרלי פדידה, שף מסעדת אוליב ליף במלון שרתון תל אביב 

 

שטרודל כבד אווז והפעם עם בצק פילו
מצרכים ל 2 סועדים :
נתח כבד אווז במשקל 300 גרם
2 תאנים מיובשות חתוכות לקוביות
1 כפית סוכר
3 כפות יין אדום
ריסוס קל של ספרי חמאה ( פרווה )
אופן הכנה :
יש לחתוך תחילה את נתח כבד האווז במשקל 300 גרם לחצי ולצרוב במחבת עם מעט מלח ופלפל גרוס עד לקבלת צבע זהוב- ולהניח בצד.
יש לפרוס על משטח עבודה 3 עלי פילו ולרסס בניהם עם מעט ספריי שמן בטעם חמאה .
יש לחתוך את שלושת דפי הפילו לחצי ולאחר מכן להתחיל במלאכת הגלגול של 2 סיגרים.
את שני הסיגרים יש למלא לפני הגלגול בכבד אווז ובתאנה עם סוכר .
מגלגלים לסיגר ואופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות ל 7 דקות או עד שהבצק הופך זהוב .
לאחר שלב האפייה יש להוציא מהתנור ולפזר אבקת סוכר
אפשר להגיש עם פירות העונה .

מתכון של אוזן המן במילוי  בשר טלה , מתכון בוכרי שנקרא גם "גוז'גוז'ה"
מצרכים לבצק:
2 כוסות קמח
25 גר' שמרים
5 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט סוכר
מים לפי הצורך
אופן ההכנה הבצק:
מערבבים קמח סוכר, מלח ויוצרים גומה , מוסיפים אל הגומה מעט מים פושרים ואליהם את השמרים.
בוחשים את המים בגומה עד שהשמרים מתמוססים, מערבבים עם הקמח ומוסיפים מים פושרים בהדרגה. יש ללוש עד קבלת בצק אחיד ורך.
מכסים את הבצק במגבת או בניילון עד להתפחה במשך כ- 30 דקות . לאחר התפחה צריך ללוש את הבצק כ- 4 דקות נוספות וכעת ניתן לחלקו לכדורים בגודל הרצוי.
פותחים בעזרת הידיים  את הבצק ויוצרים בעזרת כוס, עיגולים בבצק המרודד, בתוך כל עיגול מניחים את המלית ויוצרים משולש.

מילוי אוזן המן:
מתכון למילוי ל 2 סועדים
300 גרם בשר טלה חתוך לקוביות קטנות
מלח ,
פלפל
1/4 כפית כמון
2 כפיות שמן זית
אופן ההכנה:
מערבבים את התבלינים עם הבשר שקצצנו ומניחים במקרר ל 30 דקות לספיגת הטעמים ,
לאחר 30 דקות מוציאים וממלאים את הבשר בבצק שפתחנו ומקפלים את המשולש לאוזן המן .
מרססים בספרי שמן או מורחים עם מברשת ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות ל 15 דקות או עד שהבצק הופך זהוב ויפה .



 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים