הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
איך לאכול את הקרמבו?
1/12/15
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 

 
 

לאורך השנים דובר רבות על הדרך האהובה על הישראלים לאכול מנבו. סקרים רבים בוצעו כדי לענות על סוגיה זו . בחברת "הגלידות של פלדמן" מוסרים שהתשובה היא שכ-70% מהישראלים מעדיפים לאכול אותו מלמעלה - קודם את הקצף ואח"כ את העוגייה, כ-15% מעדיפים לאכול קודם את העוגייה ורק אח"כ את הקצף, כ-10% אוכלים יחד את הקצף והעוגייה ולכ-5% לא ממש משנה מה קודם למה.
בחברת "הגלידות של פלדמן" פיתחו מתכון ייחודי המאפשר להקפיא את המנבו ולהאריך את חיי המדף של המוצר. על אריזות המנבו ישנה המלצה לשמור בהקפאה ולהפשיר מספר דקות לפני האכילה – פעולת ההקפאה שומרת על טריות המוצר לאורך זמן! אם לא ניתן להקפיא - מומלץ לשמור במקרר בטמפרטורה ממוצעת של כ- 4 מעלות.

ההיסטוריה של המנבו
המנבו הומצא בדנמרק הקרה לפני כ-200 שנים והפך פופולארי בישראל, כאשר המתכון נשאר כמעט ללא שינוי. עונת המנבו בישראל מתחילה בסתיו ונמשכת כ-6 חודשים. גלידות פלדמן החלו לייצר את המנבו בשנת 1965, כאשר נפתח המפעל באזור התעשייה ברחובות. משמעות השם "מנבו": מן שנתן אלוקים לבני ישראל – בתוכו. מן-בו.

חטיף מנבו שוקל 24 גרם וערכו הקלורי 96 קלוריות ליח' בלבד. אינו מכיל כולסטרול. צבעי מאכל טבעיים. המנבו מורכב מביסקוויט פריך במיוחד, קצף מחלבון ביצה (אלבומין) עם סירופ סוכר, חומרי טעם וריח, צבעי מאכל טבעיים וציפוי "צמקאו".

 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים