הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מתכון ל'דג דניס על מצע  סלט פתיתים צבעוני
השפית מירי זורגר*'  , שירות מזון+ 
 
 


מצרכים

6 פלטים של דג אמנון
מלח
פלפל

לפתיתים
1 בצל קצוץ
1/2 חב פתיתים
1 כף מרק בטעם בצל
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

לתוספת
1/2 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1/2 פלפל כתום חתוך לקוביות
1/2 פלפל ירוק בהיר חתוך לקוביות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 שן שום כתושה
מיץ מלימון אחד
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור

לקישוט
סרטי בטטה מטוגנים

אופן ההכנה
את  הפלטים של הדג מתבלים במלח פלפל מחממים שמן במחבת ומטגנים את הדגים עד להשחמה

הכנת הפתיתים
מטגנים הבצל עד להשחמה קלה
מוספים את הפתיתים ומטגנים עד להשחמה
מוסיפים מים לפי הוראות היצרן מביאים לרתיחה   מתבלים ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפתיתים מוכנים
מצננים ומערבבים כל כמה ד' כדי שהפתיתים לא ידבקו
את מצרכי התוספת מערבבים ומניחים לחצי שעה  לספיגת טעמים טועמים ומתקנים תיבול
מערבבים את הפתיתים עם התוספת
להגשה שמים 2 כפות פתיתים ומטגנים את הדג מניחים מעל הסלט ומגישים מיד

* מירי זורגר, שפית-קונדיטורית מומחית ליצירת  מנות מיניאטוריות המתאימות לכל סגנון אירוח , נחשבת לאחת המובילות בארץ בתחומה .
יצירות השוקולד הקטנטנות והיפהפיות של מירי זורגר הן מבנה מדויק ומושקע, שיופיו מדגיש את טעמו ולהיפך. ייחודן של יצירות הגורמה המיניאטוריות שהיא יוצרת טמון במראה שובה הלב שלהן ובהקפדה על שימוש בחומרי גלם  מהאיכותיים בעולם. מירי זורגר מובילה את תחום הפוטיפורים בארץ !

 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים