הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
פיתוח חדש: חסה הידרופונית - המצטיינת בעלים קריספיים וגדלה ללא צורך בריסוס
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 
 
 

משתלות חישתיל פיתחו שתילי חסה המתאימים לגידול על מים. מאחר והשתילים אינם צריכים להתמודד עם המאמץ של החדרת השורשים לקרקע, הצמח יכול להשקיע יותר אנרגיה ומשאבים בעלי המאכל. לכן החסה מכילה כמות גדולה יותר של מינרלים ומרקם קריספי מיוחד.

הגידול ההידרופוני מנותק מהקרקע וגדל במערכת סגורה, לכן הוא פחות חשוף לזיהומים. מה שמאפשר לצמצם את הצורך בהדברה. בנוסף אין אובדן של דשן שלאחר השקיה מחלחל למי התהום ומזהם אותם.

קצב הגידול מהיר יותר והחסה מוכנה לשיווק לאחר 30 יום, זאת לעומת תקופה של 50-60 יום של חסה הגדלה באדמה.

בתמונות: אסף צוק מחישתיל, מציג את גוש שורשי החסה שמוכן לגידול על מים.
פרטים נוספים בפייסבוק של חישתיל www.facebook.com/hishtil1974

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים