הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
טעמים, חידושים, ניחוחות בינלאומיים ואורחים מיוחדים בתערוכת ישראפוד 2014
שירות מזון+ 
 
 
•    השנה תעמוד התערוכה בסימן בינלאומיות עם מציגים מכל רחבי העולם: איטליה, בלגיה, גרמניה, הונגריה, טורקיה, ליטא, צרפת, ספרד, פולין, פרו, רוסיה ועוד.

•    במסגרת התערוכה תתקיים הוועידה ה- 11 לענף המזון והקמעונאות ובמסגרתה תציג נילסן ישראל נתונים ראשוניים המסכמים את מגמות שוק מוצרי הצריכה בישראל לשנת 2014

•    מסעדת המחר – לאן? בהשתתפות השפים המובילים שלום קדוש, אביב משה, גיא פרץ

•    בתערוכה יחשפו לראשונה חידושים קולינאריים וביניהם: כריך טבעוני במילוי עדשים ופטריות, פיצה ופסטות איטלקיות אותנטיות מוכנים מאיטליה, גבינות פרמז'ן ברמות יישון שונות, פיצוחים מופחתי נתרן ומעושרים באשלגן, קוקטיילים ייחודיים וקלאסיים עם טוויסט עכשווי ועוד

תערוכת ישראפוד תיערך בימים שלישי – חמישי 25-27 בנובמבר 2014 בגני התערוכה בתל אביב, בהפקת קבוצת שטיר
תערוכת ישראפוד הבינלאומית, מתקיימת זו השנה ה-31 בגני התערוכה בתל אביב. התערוכה, שתתקיים השנה בימים שלישי עד חמישי (כולל) 25-27/11/14 תיערך במסגרת שבוע תעשיות המזון והאירוח ותערוכת הוטקס, התערוכה לציוד ושירותים לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי. השנה התערוכה בינלאומית יותר מתמיד עם מגוון עצום של מציגים ממדינות כגון: איטליה, בלגיה, גרמניה, הונגריה, טורקיה, ליטא, צרפת, ספרד, פולין, פרו, רוסיה ועוד, שמגיעים לישראל הודות לעובדה שהתערוכה נחשבת לפלטפורמה המובילה ביצירת קשרים, קידום עסקאות והעשרה מקצועית רחבה.
שבוע תעשיות המזון והאירוח מאורגן על ידי קבוצת שטיר, החברה המובילה לייזום וארגון תערוכות וכנסים בינלאומיים.

בישראפוד, יתארחו השנה אנשי מקצוע מהארץ ומחו"ל, שיציגו את החידושים והטרנדים החמים ביותר בתחומים אלה. להלן הבולטים שבהם:

•    כריך במילוי פטריות ועדשים – עינת תעשיות מזון פיתחה במהלך השנה האחרונה כריך חדש טעים ומזין, המכיל פטריות ובצל מטוגן מוקפצים ברוטב טריאקי, עם עדשים מבושלות וירקות טריים, כריך טבעוני, שנבדק ואושר על ידי עמותת הטבעונים בישראל ועליו מתנוסס לוגו עמותת מוצרי הטבעונות של "ויגן פרנדלי".








•    שרימפס כשר – דיינה סי ישראל המייבא סורימי מארה"ב, הייחוד בהמוצר הזה הינו בכך כי הסורימי של דיינה סי ישראל  אינו מכיל גלוטן, הוא ללא כולסטרול ועשיר בחלבון. בביתן של דיינה סי ישראל יתארחו שני שפים שיבשלו מגוון מנות כגון פסטה, סושי וממרחים.  

•    פיצות ופסטות מוכנות – פיתוח ייחודי של  החברה הישראלית דונה איטליה יוצרת מהפך בתחום הקולינריה, ללא תוספי סוכר, משפרי אפיה או חומרים משמרים. הפיצה והפסטה מיוצרות  באיטליה, ומיובאת לארץ. מדובר ביוזמה חוצה תרבויות המביאה את הטעם האותנטי של המאכלים האהובים  על הקהל הישראלי באריזה נוחה לשיווק ומכירה.







•    גבינות פרמז'ן מתוצרת PARAMREGGIO  האיטלקית במגוון רמות יישון: 14 חודשים, 22 חודשים ו- 30 חודשים, יוצגו בביתן חברת רסטרטו. בביתן יוצג גלגל במשקל 45 ק"ג של גבינת Parmigiano Reggiano ויוצע למבקרי התערוכה לטעום ממנו. הפרמז'נו רג'יאנו של חברת פארמארג'יו מיוצרת על פי אותה השיטה מהמאה ה- 13.

•    פיצוחי זערובי סדרת פיצוחים ארוזים – במליחות מופחתת נתרן ומעושרים באשלגן. הנתרן החסר הוחלף באשלגן, עד כדי 25-30% בערך הנתרן במוצר הסופי.
כמו-כן פיצוחי זערובי משיקה את סדרת הפקאנים הארוזים, שכוללת, פקאן טבעי, קלוי וסיני.

•    חברת 'רסטרטו' – היבואנית המובילה למוצרי מזון איכותיים מאיטליה, ספרד וצרפת - תארח שלושה שפים מאיטליה וספרד שגם יבשלו במקום ממיטב המטבח האיטלקי – פיצות, פסטות ומשקאות מבוססי פרי טבעי.

•    סדנת קוקטיילים שבמהלכה יציג בית הספר לברמנים "זמן אמיתי" קוקטיילים קלאסיים שזכו לטוויסט -  החלפת פירות מתוקים בירק מרענן, הוספת תבלינים ועוד על מנת לשדרג את המשקאות הפופולאריים כגון מוחיטו, מרטיני ועוד  ולהביאם  הישר אל שנת 2015.

•    דג פורל טרי ושלם –  חוות 'דגי הדן' המגדלת למעלה מ- 500 טון דגי פורל מדי שנה, תציג את מהפכת הדגים שהגיעה לישראל באמצעות טכנולוגיה חדשנית, דג פורל טרי ושלם, כולל ראש וזנב, ללא אידרה, מוכן לכל  צורות ההכנה. בביתן של "דגי דן" יכין השף יניב פרטוש מגוון מנות, כגון דג פורל מעושן על מצע פסטה.

•    חברת איטליאנה מליטה תציג בביתן שלה מגוון משקאות אלכוהוליים שהיא מייצרת ומשווקת בארץ כגון: ורמוט, שרדוני וברוט

•    קבוצת מארג'יאמפולס מלטביה תציג בביתן שלה מגוון גבינות, גבינות בוטיק עבודות יד וכן גבינה כחושה בנוסף לחלב מרוכז בטעמים המשמשים כתוספים לקפה ומבחר מנות מתוקות

•    השף הישראלי דן ארואץ יציג בביתן של שגרירות פרו מגוון מנות בהשראה המטבח הפרואני כגון סביצ'ה של טונה אדומה ולבבות דקל צלויים בתנור, המשלבים. בביתן יציגו מגוון מוצרים המיובאים לארץ מפרו כגון קינואה שחורה, שעועית צהובה, לבבות דקל ועוד.

במסגרת התערוכה יתקיימו 4 כנסים מקצועיים:
    הוועידה ה- 11 לענף המזון והקמעונאות, במסגרת וועידה זו תציג שגית עטר, מנכ"לית חברת נילסון ישראל, שתציג נתונים ראשוניים המסכמים את מגמות שוק מוצרי הצריכה לשנת 2014. ולראשונה בראיה גיאוגרפית, כיצד נראות מגמות השוק בין האזורים השונים, ומהם ההבדלים בין פריפריה למרכז. מרצה אורח בוועידה הנו מר' ג'ייקוב רוסאנוב, נציג חברת KEHE , חברת ההפצה השנייה בגודלה בארה"ב.

    מסעדת המחר – לאן? בהנחיית העיתונאית חגית ברונסקי, וועידה שתסקור מגמות וטרנדים בעולם הקולינארי המשתנה, כיצד תופס תאוצה טרנד הטבעונות והשפעותיו על המטבח הישראלי, כיצד בעלי מסעדות  ומתמודדים עם המציאות הישראלית היוצאת דופן, וכיצד שורדים את עידן הדיסקאונט וכיו"ב

    אדריכלים עם טעם של עוד, הכנס השנתי ה -4, בהנחיית עדנה לרמן, יו"ר איגוד אדריכלי הפנים, הכנס יעסוק בהכנת השטח לפני תחילת פרויקט, במחשבה, בסיפור, במחקר, ובהבנת המיזם. בנוסף בכנס יתייחסו לדילמות המלוות אדריכלים ומעצבים במהלך פרויקטים ומהן הדרכים לצלוח אותן.

    נקודת זינוק – הכנס השנתי לבעלי אולמות שמחה, גני אירועים וקייטרינג, בהנחיית זאב קרן מנכ"ל AVENUE . הוועידה תתמקד השנה בשלושה היבטים עיקריים, הנושאים החוקתיים, העסקיים ועיצוביים. בין הדוברים יהיו מר מאיר דוד ממשרד הכלכלה, מר דרור כהן מהמרכז הישראלי לשיווק.  



 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים