הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
תכנון מערכי הסעדה, כשרות ומה שבינהן
05/05/2015 
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 
 
 

150 רבנים ומשגיחי כשרות השתתפו בכנס משגיחי הכשרות המסורתי שערכה מחלקת הכשרות של רבנות הרצליה לקראת חג הפסח האחרון. הכנס עסק בחידושים טכנולוגיים דתיים וחברתיים והשפעתם על עולם הכשרות, על הסדרת זכויותיהם הסוציאליות ותנאי עבודתם של משגיחי הכשרות במלונות, על חידושים הלכתיים טכנולוגיים ועוד.
ההרצאה המרכזית בכנס הייתה בתחום התכנון וההקמה של מערכי הסעדה שמטרתה הייתה להעשיר את המשתתפים במשמעויות שיש לדרישות הכשרות בתכנון מערכי הסעדה מוסדיים ובכלל, וכיצד משתמשים בטכנולוגיות הללו לשמירה על נהלי הכשרות בכול רמת כשרות שתדרש. את ההרצאה העבירו מר אורי ליף מתכנן בכיר בחברת סיסתמא ומר ירון תלמי מנכ"ל החברה.
 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים