הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
פתרונות למטבחים מוסדיים

חברת וורולקר מייבאת את מגוון הציוד הדרוש למטבח המוסדי ונותנת שירות למטבח המוסדי והמקצועי עבור מגוון המותגים בשוק. החברה, בבעלותו של שמשון וורולקר, מתמחה במתן ייעוץ ופתרונות כוללים ואופטימאליים לכל סוגי המטבחים המוסדיים.

שרון פרנצי
 
 
ענף המטבחים המוסדיים הוא תחום עשיר ושופע, המציע מגוון רחב של מוצרי מטבח החל מהכבדים ועד לקלים ביותר. כבעל עסק, אתה ודאי יודע שלא כל מוצר יכול למצוא את מקומו על מדף המטבח המוסדי, אלא נדרשת חוכמה גדולה בהשקעה במוצרים איכותיים, אמינים וכאלה שיהיו בעלי חיי מדף ארוכים,אך לא פחות חשוב מכך – עלות תחזוקתם לאורך השנים תישאר נמוכה. את כל אלה חרת על דגלו שמשון וורולקר (50), כאשר החליט להקים חברה משלו המתמחה בשירות ושיווק למטבח המוסדי, עם ניסיון של  25 שנה בתחום.
את דרכו בתחום התחיל וורולקר כטכנאי בחברות גדולות שעוסקות בענף המטבח המוסדי: "במהלך עבודתי הענקתי שירות למגוון המוצרים והמותגים בשוק. לאחר שנים רבות של מתן שירות וייעוץ ללקוחות שבמהלכן נחשפתי לאנשי המטבח אשר מתפעלים את המכשירים, לשפים ולמקבלי ההחלטות, הבנתי מקרוב שיש אמנם היצע גדול מאד של ציוד, אך עם זאת הבנתי שהגיע הזמן למשהו חדש, לחברה שתיצור "עידן חדש" ללקוחות השוק המוסדי. הבנתי את ההוצאות הכספיות הגדולות והרבות אשר מושקעות באחזקה ותיקון המוצרים, וזאת מסיבות רבות ולא תמיד מוצדקות. כבעל חברה שהוקמה מתוך עולם מתן השירות, חרתנו על דגלינו 'איכות ללא פשרות בכל המובנים הן של המוצר והן של השירות'".
חברת וורולקר מייבאת את מגוון הציוד הדרוש למטבח המוסדי ונותנת שירות למטבח המוסדי והמקצועי עבור מגוון המותגים בשוק. החברה, בבעלותו של וורולקר, מתמחה במתן ייעוץ ופתרונות כוללים ואופטימאליים לכל סוגי המטבחים המוסדיים החל משלב תכנון המטבח, הקמתו ותחזוקו ופונה ללקוחות כגוןבתי מלון, בתי חולים, קייטרינג, אולמות אירועים, מסעדות, בתי הארחה וכו'. בימים אלה אף שוקדת החברה על הקמת מטבח חדש בבית מלון גדול במרכז הארץ.

מה הייחודיות שלכם בעסק, לעומת אחרים?

"כחברה שהוקמה מתוך עולם מתן שירות במשך עשרות שנים, השירות שחברתנו מעניקה הינו למגוון המוצרים הקיימים כיום בשוק. אנו החברה היחידה אשר נותנת שירות למכשירים שלאו דווקא נרכשו דרכנו. אנו מתחזקים מטבחים שלמים המורכבים ממוצרים ממגוון חברות ומותגים שונים ויש לנו את הידע, הניסיון, המקצועיות והמסוגלות – מה שחוסך ללקוח התעסקות עם מספר חברות ויש לו כתובת אחת לפנות אליה".

מהם הקווים העיקריים המנחים אותך בעסק?

"מה שמנחה אותנו בייבוא המוצרים הוא לא להתפזר ולחלוש על מוצרים שונים ורבים, את זה קל מאד לעשות. כאשר זה קורה, זה בלתי אפשרי לתת שירות מקצועי ללקוח בכל המובנים, ולכן הקו המנחה הוא להתמקד ולבצע בצורה הטובה והמקצועית ביותר את מה שאנו מתמחים בו. ההתמקדות שלנו היא בייבוא מוצרים למטבח החם והקר וההתמחות הינה משלב התכנון של המטבח בהבנה ובהתאמת הציוד לדרישות הלקוח, להקמת המטבח ובתחזוקו לאורך השנים הבאות. נוסף לכך, המוצרים אותם אנו מייבאים נבחנים בקפידה, אנו לא מתפשרים על איכות ואמינות המוצר. בחרנו שלא לייבא ממדינות אשר דרכן הציוד יהיה זול משמעותית אך האיכות והאמינות ירודה. כאשר אנו מתאימים ציוד ללקוח, הניסיון הטכני הנרחב שעומד לרשותנו אינו מתחיל ומסתיים בהתאמת הציוד ומכירתו ללקוח, אלא אנו מציגים ללקוח נתונים ועלויות אחזקה של מכשירים גדולים לאורך השנים. הלקוח אינו חושב על זה כאשר הוא רוכש מוצר וזה לא פחות חשוב, זה חלק מהוצאות ותקציב העסק ואנו רואים בזה חלק בלתי נפרד מתהליך המכירה. המוטו שלנו הוא ציוד איכותי ללא פשרות בעלויות אחזקה נמוכות לאורך השנים ואנו מוכיחים זאת בשטח".

כאיש שירות ובעל חברה בתחום, איזה טיפ אתה יכול לתת ללקוח אשר מגיע לרכוש מוצר?
"היום לשמחתי רוב הלקוחות מגיעים לרכוש מוצר כשהם כבר "הכינו שיעורי בית", הם מבינים שיש הרבה מאוד אופציות בשוק ודואגים לבקש הצעות מחיר ממספר חברות שונות. ההמלצה שלי שמגיעה מניסיון רב שנים ומהכרה מעמיקה של השוק היא שכאשר רוכשים מוצר ועושים השוואה של מחיר ושל מה נותנים לי תמורת המחיר (נתונים טכניים אודות המוצר כגון: סוג נירוסטה, עובי נירוסטה וכו') אני ממליץ בחום לקחת בחשבון כמה יעלה לי תיחזוק המוצר/תיקון המוצר בעתיד, כגון חלקים, עבודה וכד'. לקוחות רבים אינם לוקחים בחשבון שבשלב מסוים האחריות נגמרת, וכיוון שפעמים רבות חלק מהמוצרים הם העורק הראשי של העסק, האחזקה של המוצרים הינה חלק בלתי נפרד מהתקציב של העסק, ופעמים רבות דרוש תקציב לא קטן - תלוי בגודל המטבח ואיכות המוצרים, וברור שהמטרה של כל בעל עסק היא לצמצם עלויות. בעניין הזה אנו שקופים לחלוטין מול הלקוח ודבקים במוטו של ציוד איכותי בעלויות אחזקה נמוכות לאורך שנים".

התנורים של אנג'לו פה

כחלק מייבוא מוצרים בעלי איכות גבוהה למטבח המוסדי, חברת וורלוקר מייבאת גם באופן בלעדי את התנורים של חברת ANGELO PO מתוצרת איטליה. "התנורים של אנג'לו פה היו קיימים בארץ לפני התנורים המוכרים הקיימים היום בשוק והחברה שייבאה את התנורים הללו פשטה את הרגל. אנו, שחיפשנו את התנור הטוב ביותר, שמחנו לחדש עימם את הקשר ולאחר שהצוות הטכני ואנוכי ביקרנו במפעל והתרשמנו מהתנור, לא רק חיצונית אלא על כל חלקיו, החלטנו לייבאו", מספר וורלוקר.
חברת אנג'לו פה הוקמה בשנת 1922 והתחילה את דרכה בייצור תנורי בישול. במרוצת השנים בנתה החברה את הפלטפורמה שלה להצלחה והפכה לאמת מידה למצוינות בשווקים המובילים בעולם. העקרונות המנחים המקוריים של התמחות, איכות ושירות נרתמו במהרה לפיתוח מגוון מוצרים נרחב שמאפשרת לחברת אנג'לו פה לספק ללקוחותיה ציוד מתוחכם בעיצוב מעשי ומובטח באיכותו, עם תקני הבטיחות והאיכות המחמירים ביותר. התנור מסמל את הדור הבא של התנורים ומכיל אופציות אשר אינן מוכרות עדיין בשוק הישראלי, עם פטנטים רשומים אשר ייחודים ובלעדיים לתנורי אנג'לו פה עם טכנולוגיה וחדשנות פורצת דרך. כמו כן, התנור מבטא את החשיבה של העיצוב המעשי, החל מעיצוב הידית אשר נרשמה כפטנט, רמת גימור גבוהה מאוד ונירוסטה איכותית - תנור שבנוי ומותאם לעבודה מאסיבית ולמקסימום תפוקה באיכות גסטרונומית גבוהה.
לחברת וורולקר אולם תצוגה בראש העין בו היא מציגה את התנורים של אנג'לו פה ועורכת הדגמות לכל החפץ בכך, כמובן בתיאום מראש.
 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים