הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מתכון: פסטייה פרגית
שרות מזון+ 
 

עלי פילו ממולאים בפרגית אגוזים ושקדים
מאת: השף אלדד דהן למתחם רויאל גרדן פ"ת
חומרים   ל4 סועדים
חצי קילו פרגית (כרעיים עוף מפורק)
30 גרם אגוזי מלך קלויים
30 גרם שקדים לבנים קלויים
50 גרם צמוקים בהירים
2 בצלים בנוניים קצוצים
1/2 צרור כוסברה טרייה קצוצה
3  כפות סוכר
1 כף סילאן
1/2  כפית קינמון
מלח פלפל לפי טעם
עלי פילו
קמח ומים להדבקת העלים.
אופן ההכנה
צורבים את הפרגיות במחבת חמה עד לסגירה מלאה, ומניחים בצד לקירור. לאחר מכן יש לקצוץ בסכין את הפרגית דק דק עד לקבלת מסה אחידה. מטגנים את הבצל עד להזהבה, ומוספים את הסוכר, השקדים, האגוזים, הצימוקים, נתחי הפרגית והקינמון. ממשיכים לבשל מעט ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה. ממלאים את עלי הפילו ומגלגלים בצורת רול, מדביקים במעט קמח ומים ומהדקים היטב מכניסים לאפי בתנור כ20 דקות 180 מעלות עד  להזהבה .
הצעת הגשה
לבזוק מעל מעט אבקת סוכר ומעט קינמון לצד ריבת שרי.
 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים