הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
חדש מעין יהב: פלפל בצבע שוקולד
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 
 
 

חקלאי מושב עין יהב, מגדלי הפלפלים הגדולים בישראל, טיפחו יחד עם דר' יוני אלקינד מהפקולטה לחקלאות פלפל חום-שוקולד שמצטיין בערך בריאותי גבוה (הפלפל משלב מרכיבים ויתרונות תזונתיים של פלפל ירוק ואדום) טעם מתוק במיוחד וארומה חזקה.
לדברי רמי שדה, אגרונום אגודת יופי של ירקות של חקלאי עין יהב, בעת הבשלת הפלפל האדום כשצבעו משתנה מירוק לאדום, הכלורופיל מפנה את מקומו לקרטנואידים שמעניקים את הצבע האדום. בפלפל החום הכלורופיל לא מתפרק והקרטנואידים מצטרפים אליו. השילוב בין הירוק והאדום יוצר את הצבע חום-שוקולד, הטעם המתקתק והארומה המיוחדת. כיוון שלשני המרכיבים הללו ערך בריאותי כשלעצמם, לשילוב שלהם יחד יש יתרון רב.
הקרוטנואידים חשובים לבריאות העיניים, העור, העיכול, המערכת החיסונית וריריות שונות. הקרוטנואידים משמשים כנוגדי חמצון חזקים, וישנם מחקרים המצביעים עליהם גם כעוזרים במניעת סרטן בצורה מובהקת. הם כוללים מאות חומרים. המפורסמים שבהם - אלפא, בטא וגמא קרוטן, לוטאין, זאקסנטין, רטינול (ויטמין A) וליקופן.
הכלורופיל, הפיגמט החשוב כל כך בתהליך הפוטוסינטזה, נחשב ברפואה המשלימה כבעל כושר ריפוי ומסייע בהתמודדות עם חיידקים ופטריות. יש בו כמויות גדולות של חמצן המסייעות ליצירת איזון עם חיידקים מועילים במערכת העיכול. בין יתרונות הכלורופיל: נטרול ריחות גוף, הקלה על כאבים, שיפור ראיה, ברזל, נטרול רעלים והסדרת המחזור החודשי אצל נשים.

 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים