הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
סברס ממולא כבר טעמתם?
שרות מזון+ 
 
טעים להכיר: זן חדש ומהפכני של פרי הצבר, המיועד למילוי ולבישול ייחשף במסגרת תערוכת 'פרש אגרו משוב '. הצבר החדש הוא פרי פיתוח של חוות צברי אורלי, המצויה בין דימונה לירוחם. קליפתו של הצבר הזה נטולה כמובן קוצים לחלוטין, והיא שומרת על מרקם מוצק גם אחרי הבישול. את הפרי עצמו מוציאים בזהירות מהקליפה לפני המילוי והבישול, ואפשר להכין ממנו מיץ סברס צבעוני. את הקליפה ממלאים באורז, ירקות, בשר, או שילוב של הכל יחד, ומבשלים ברוטב - ממש כמו פלפלים ממולאים.

חוות אורלי נחשבת למטע הסברס הגדול ביותר במזרח התיכון והיא משתרעת על פני 1,100 דונם של גידולי צבר מזנים שונים. נועם בלום, בעליה של החווה ומפתח זן הצבר למילוי, יציג אותו בתערוכה החקלאית הבינלאומית פרש אגרו משוב, שתתקיים בגני התערוכה ב-10-11.6.2014.

בלום יציג בתערוכה זן נוסף של צבר מעניין: צבר ירוק, הידוע בשמו הספרדי נפוליטוס. ענפיו של הצבר הזה נטולי קוצים, עסיסיים, ומיועדים לאכילה בצורתם הטרייה או המבושלת. אפשר לשלב את הענפים בסלט, וטעמם מזכיר מאוד אפונה טרייה, או לבשל אותם בתבשילים שונים, אז טעמם מזכיר מעט גמבה.

שני הזנים החדשים הם אורגניים ופורצי דרך. הם מסייעים לגוף להתמודד עם בעיות כמו סוכרת, השמנת יתר וכולסטרול. המוצרים החדשים מיועדים בשלב זה למטבח המוסדי: בתי מלון, חברות קייטרינג, בתי חולים וספקי מזון מוכן לאוכלוסייה המבוגרת.
 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים