הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
השף אחמד סלמה ממסעדת מלון המלך דוד זכה בתחרות גמר "גביע הבישול" של סן פלגרינו בישראל
שרות מזון+ 
 
 
לאחרונה התקיים האירוע הקולינארי החשוב של השנה– גמר גביע הבישול של סן פלגרינו במלון הרודס בת"א, במסגרתו נבחר השף הצעיר אחמד סלמה ממסעדת מלון המלך דוד, מבין 4 השפים שהגיעו לגמר.
בתחרות הגמר, אשר התקיימה במלון הרודס ת"א, התחרו 4 שפים צעירים מובילים: ניסים זיו ממסעדת שגב הרצליה, נדב נצר ממסעדת פסטל, מור ורשבסקי ממסעדת מסה ואחמד סלמה ממסעדת מלון המלך דוד.
את התחרות בארץ אשר בה נבחר השף הצעיר שייצג את ישראל באיטליה הובילו
שופטים מצמרת השפים בישראל ובעולם בראשותו של  השף שלום קדוש.
שופט אורח  - השף האיטלקי אנריקו סיירה (Enrico Cerea) בעל 3 כוכבי מישלן אשר מגיע לראשונה לארץ וישפוט בתחרות.
שופטים נוספים -  השף מושיק רוט (2 כוכבי מישלן) שמגיע לארץ מאמסטרדם והשף מאיר אדוני (מסעדת כתית).
בין האורחים שהגיעו לטעום מהמנות המתחרות:

יואש בן אליעזר משנה למנכ"ל טמפו,שגריר איטליה בישראל פרנצ'סקו טאלו ורעייתו, שמואל בוקסר מנכ"ל יקבי ברקן וסגל, אמיר אייל מנכ"ל קבוצת אינפיניטי,בני פדני מנכ"ל פדני וענת, איש העסקים אברמי אדמוב,דושי לייטסדורף, מיכל אנסקי ,מושיק רוט (2 כוכבי מישלן), שף מאיר אדוני, שף אביב משה, שף אבי ביטון שף גולן גורפינקל ,שף דויד פרנקל ועוד..

רועי ארבל, מנהל השיווק של סן פלגרינו ואקווה פאנה בישראל, מסר:  
"אנו גאים לערוך את התחרות המרהיבה הזאת, שנה רביעית ברציפות ולייצג את ישראל בכבוד באיטליה. בשנים האחרונות מדינת ישראל הפכה למעצמה קולינארית גדולה ולמעצמת יין מכובדת ומוכרת בעלת פרסים והכרה בין לאומית. תחרות זו הינה אבן דרך נוספת בהכרה הבינלאומית לה ראויה ישראל גם בתחום הקולינארי.
סאן פלגרינו ואקווה פאנה הינם מים איכותיים, המתאימים לארוחת גורמה בקנה מידה בינלאומי, וככאלה שותפים לקידום עולם הקולינריה בכל העולם ובישראל בפרט. חברת סן פלגרינו שמה לה למטרה לתמוך בשפים צעירים, המהווים את דור העתיד, ואנו בחרנו לקחת חלק פעיל במהלך זה גם בישראל".

השנה תתקיים בפעם ה - 14  תחרות השיט והבישול המלהיבה והמקורית ביותר בעולם בחסות סן פלגרינו בונציה, איטליה, בחודש יוני.
זו הפעם הרביעית בה תשתתף ישראל בתחרות באיטליה, זאת לאחר ההצלחה המסחררת לה זכתה ישראל לפני שנתיים עם השף אוראל קימחי ש"קטף" את המקום בראשון בתחרות הבינלאומית, ולפני שנה עם השף חביב משה שזכה כ"חביב הקהל".

השנה ייצג את ישראל השף הצעיר אחמד סלמה ממסעדת מלון המלך דוד שזכה בתואר השף הצעיר של השנה, בתחרות שהתקיימה במלון הרודס בת"א.

תחרות השייט והבישול הזוהרת ביותר בעולם חוגגת 14 שנים של אוכל מעולה ומיומנויות השטה, התחרות אינה רק תחרות שיט ובישול אלא בראש ובראשונה, סיפור הצלחה מזהיר. ב- 14 השנים האחרונות התגלו בתחרות גביע הבישול של סאן פלגרינו כמה כישרונות צעירים, שהגיעו לאור הזרקורים וכבשו את מסעדות העולם הגדולות.

פרס השף הצעיר של השנה - הוענק לשף אחמד סלמה אשר הציג את המתכון הטוב ביותר, על פי חבר השופטים, המתכונים נבחנו על פי קריטריונים של טעם, קושי בהכנה, התאמה נכונה של יין ומים וצורת ההגשה של המנה.
כל המתמודדים התבקשו  להעביר לועדת התחרות מתכון מקורי שלהם אשר הותאם לטעם המים ולרוח האיטלקית תוך תשומת לב למקוריות, הצגה, טעם וטכניקות במטבח. 


 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים