הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מתכון דג ים אפוי במגוון סוגי עגבניות וצ'ילי בשני צבעים
מאת אבנר לסקין, שף הבית של  bulthaup Culinary Academy
 
 
דג ים אפוי במגוון סוגי עגבניות וצ'ילי בשני צבעים

המצרכים:
250 גרם עגבניות שרי תמר חצויות.
250 גרם עגבניות שרי רגילות חצויות .
300 גרם עגבניות אשכולות גדולות חתוכות לפלחים.
250 גרם עגבניות מנומרות חתוכות לפלחים.
1 צ'ילי אדום קצוץ דק.
1 צ'ילי ירוק קצוץ דק.
4 שיני שום פרוסות גס.
4 כפות שמן זית .
מלח ופלפל גרוס
2 שני דג לברק שלמים .

אופן הכנה:
מסדרים את העגבניות בתבנית אפייה יחד עם שאר המצרכים מלבד הדגים .
מכניסים לתנור בחום של 250 מעלות למשך 10-12 דקות .
העגבניות צריכות להיות בעלות גוון חום מעט חרוך בקצוות.
מוציאים את התבנית ומניחים בתוכה על גבי העגבניות את הדגים .
מתבלים את הדגים במלח ופלפל גרוס ומחזירים את התבנית לתנור .
לאחר כעשר דקות מוצאים את התבנית ובעזרת כף יוצקים את הנוזלים שבתבנית מעל לדגים .
מחזירים לתנור וחוזרים על הפעולה לאחר חמש דקות .
סך הזמן שהדגים צריכים להיות בתנור הוא כ- 25 דקות .





 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים