הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מתכון מנצח: מרק וונ טון
מאת השף אייל שחר ל'דים סאם שופ'
 
 

חומרים לציר מרק- בסיס:
4 ליטר מים
6 פטריות שיטאקה
50 גרם ג'ינג'ר
3 כפות  מלח
1 כוס סוכר
1 כוס סויה בהירה
1/4 כוס סויה כהה
3 כפות שמן שומשום

אופן ההכנה:
1. מביאים לרתיחה את המים, פטריות, ג'ינג'ר סוכר ומלח
2. מבשלים על אש נמוכה לכ10 דקות
3. מוסיפים סויה כהה סויה בהירה ושמן שומשום ומבשלים לעוד 10 דקות
4. מסננים את המרק ושומרים את הפטריות בצד.

מרק וונטון:
חופן  כרוב לבן חתוך דק
חופן גזר חתוך ל'גפרורים'
חופן נבטי שעועית סינית
פטריית שיטאקה קצוצות דק (ללא הרגל)
בצל ירוק לעיטור
כיסוני וונ טון 3-5 יח' לסועד

הכנת המרק:
1. מרתיחים את המרק ומוסיפים את הכיסונים
2. מבשלים את הכיסונים במשך כ 5 דקות
3. מחלקים את הירקות לגערות הגשה ומזגים את המרק עם הכיסונים
4. מעטרים בבצל ירוק








 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים