הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
יד מרדכי: קונפיטורה מופחתת קלוריות מבלי לוותר על הטעם בשלושה טעמים
דיתה אברמן שמואלי, שירות מזון+ 
 

יד מרדכי מציעה ליהנות מקונפיטורה המכילה 45% פחות קלוריות, ללא ממתיקים מלאכותיים, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל מלאכותיים, ללא סוכר לבן
בטעמי  תות שדה, משמש ודומדמניות שזיף.
שוק הריבות, קונפיטורות ומעדני פרי מגלגל כ- 90 מיליון ₪ בשנה. השוק בעליה כספית של 2% (2013 מול 2012).  סגמנט קונפיטורות הלייט מהווה 14% ממכירות השוק אך צומח פחות מקצב השוק. ומכאן ההזדמנות, יד מרדכי מציעה פתרון איכותי יותר לצרכני הלייט והבריאות אשר יצמיח את מכירות הסגמנט.

בשוק הריבות והקונפיטורות, אנחנו רואים מגמה של מעבר צרכנים מהריבות הפשוטות למעדני הפרי האיכותיים, דבר המבטא את העדפת הצרכן למוצרים איכותיים וטבעיים יותר.
הטעם המוביל בסגמנט, כמו גם בשוק הריבות והקונפיטורות כולו, הוא תות המהווה כ 40% מהמכירות. פירות וטעמים אהודים נוספים הם אוכמניות, משמש, פירות יער ודובדבן.
 
יד מרדכי מציעה שלוש קונפיטורות חדשות מופחתות קלוריות מבלי לוותר על הטעם וחווית הפרי.  חדשנות מוצרית המציעה לצרכני הלייט והבריאות מוצר מופחת קלוריות וסוכר ללא ממתיקים מלאכותיים וללא חומרים משמרים מבלי לפגוע בטעם.  בנוסף, המוצרים מאושרים על ידי האגודה הישראלית לסוכרת.
השקת הסדרה תלווה בפעילות דיגיטל רחבה במדיה החברתית באמצעות משרד הפרסום שלמור אבנון עמיחי, שיתוף פעולה עם רשת סטודיו C ונראות בנקודת המכירה.
קרן ברקת, מנהלת השיווק של יד מרדכי, מסרה כי: "הצרכן היום מודע הרבה יותר לכמויות הסוכר שהוא צורך, ומחפש חלופות מופחתות סוכר, מבלי לוותר על הפינוק. קטגוריית הקונפיטורות הינה קטגוריית פינוק, והטעם הינו הערך המרכזי לבחירת המוצר. יצאנו לדרך במטרה לענות לשני הצרכים הללו גם יחד – להפחית בכמות הסוכר, מבלי לפגוע בטעם. לאחר פיתוח ממושך, הצלחנו להביא לפריצת דרך טכנולוגית, שאפשרה לנו להוריד משמעותית את כמויות הסוכר במוצר – הורדה של כ50% מהסוכר, אך במקביל, היעדר השימוש בממתיקים מלאכותיים וחומרים משמרים, אפשר לנו להציע לצרכנים מוצר בטעם מצוין. אנחנו מאמינים שיש כאן בשורה אמיתית, הן לצרכנים השומרים על הגזרה שהיום צורכים קונפיטורות לייט והן לצרכנים שמתפנקים בקונפיטורה רגילה, שמהיום יוכלו להפחית בכמויות הסוכר מבלי לוותר על הטעם".

על סדרת "קונפיטורות הלייט" של יד מרדכי:
התחושה שמלווה אותנו בהזדמנויות רבות שבהן אנחנו חייבים משהו מתוק כאן ועכשיו, שיהיה טעים ולא "יעלה" לנו בהמון קלוריות היא תחושה המוכרת לרבים מאתנו.
הסדרה החדשה של קונפיטורות הלייט של מכוורת יד מרדכי מביאות בשורה ל"מחפשים משהו מתוק" מבלי לפרוץ את גבולות הגזרה.

ביד מרדכי מרחיבים את קטגוריית הקונפיטורות ומציעים פתרון נהדר באמצעות סדרה חדשה של קונפיטורות לייט לגיוון הטעם המתוק, ב- 3 טעמים: תות שדה, משמש ודומדמניות שזיף.

הסדרה הינה פרי פיתוח מיוחד שבו הושגה הפחתה של 45% פחות קלוריות בהשוואה לקונפיטורה רגילה והכל ללא ממתיקים מלאכותיים, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל מלאכותיים וללא שימוש בסוכר לבן.
התוצאה: הורדת הרכיבים המלאכותיים, הביאה למוצר בטעם מצוין ודל קלוריות אשר מכיל רק 17 קלוריות לכפית, כמות קלוריות נמוכה בהשוואה לכפית סוכר.



 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים