הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
"אין חכם כבעל ניסיון..."
13/10/16
שירות מזון+ 

 
 

"ס. מאיר מכונות מזון בע"מ" היא מ החברות המובילות בישראל בתחום התיקון והשיווק של ציוד ומכונות מזון יד שנייה. בשנה האחרונה נכנסה החברה הוותיקה גם לתחום הפרויקטים והעבודה בסטנדרטים המתבקשים ע"י משרדי תכנון. פרופיל עסקי/משפחתי.

יערית טרבלסי

בחירת המכונות והציוד לעסק מזון היא בחירה בעלת משקל עתידי רב להתנהלות הפרקטית , היעילה והחסכונית של העסק. המגוון הרחב המוצע מעניק אפשרויות בחירה רבות מצד אחד, אך מצד שני עלול לבלבל ולגרום להוצאות מיותרות רבות על ציוד שאינו תואם את הצרכים של המקום. "לכל עסק יש צרכים שונים שנובעים מגודלו, ממספר העובדים, מהתקציב שלו, מהמוצרים שהוא מייצר ו/או מגיש ומפרמטרים שונים נוספים", אומר אורן סטרול, מבעלי חברת "ס. מאיר מכונות מזון בע"מ". "התאמה נכונה ומדויקת של המכונות והציוד, יכולה לחסוך כסף רב ולייעל משמעותית את העבודה".


היכרות מבפנים
את חברת "ס. מאיר מכונות מזון בע"מ", הקים מאיר סטרול לפני למעלה מ-40 שנה, מתוך היכרות עמוקה עם תחום התיקון והמסחר של ציוד יד שנייה לתעשיית המזון, המסעדות והבישול. לפני כ-20 שנה הצטרפו לחברה אורן וקובי, בניו של מאיר, שמנהלים אותה ביחד איתו עד היום. "עוד כילדים למדנו מאבא לתקן, לשפץ ולהרכיב ציוד ומכונות מזון", מספר אורן, "והכניסה לעסק הייתה לנו טבעית וברורה".
ואכן, הניסיון הרב, ההיכרות העמוקה עם השוק מחד ועם הטכנולוגיה מאידך, מיצבו במשך השנים את החברה, בין החברות המובילות בישראל בתחום התיקון והשיווק של ציוד ומכונות מזון יד שנייה.

התפתחות לתחום הציוד החדש
לפני למעלה מ-5 שנים, החליטו בני משפחת סטרול להתרחב גם לתחום התכנון, הייצור, הייבוא והשיווק של ציוד ומכונות חדשות. לדברי אורן: "השוק הבינלאומי והזמינות הגדלה שלו, הגדילו גם את התחרות ושחקו כמעט לחלוטין את הדרישה לציוד יד שנייה. חלק מההחלטה שלנו להתפתח גם לתחום הציוד החדש, נבע מכך שהלקוחות רצו לרכוש ציוד חדש, אבל לא רצו לוותר על בדיקת איכות קפדנית, אחריות ושירות אמין וזמין".

כל הפתרונות במקום אחד
מאז שהוקמה, ידעה חברת "ס. מאיר מכונות מזון בע"מ", לזהות את צרכי השוק המשתנים ודאגה להעניק לעסקני המזון את כל הפתרונות, לכל המוצרים ובכל התחומים, במקום אחד.
כיום, היא משווקת את כל הציוד והמכונות הדרושים לעסק: ציוד קירור (מקררים, מכונות קרח, בלאסט-צי'לרים וחדרי קירור); ציוד בישול (תנורי בישול- קומביסטימרים, תנורי אפיה, כיריים חשמליים/גז, צ'יפסרים, פלנצ'ות, פסטה קוקר, מחבתות וסירי בישול חשמליים); מכונות עיבוד (קוצצי ירקות, מכונות קילוף תפו"א , מעבדי מזון-קאטרים, מיקסרים, מטחנות בשר); מערכות הדחה ( מדיחי כוסות, מדיחי דלפקיים, מדיחי דלת הרמה- Hood Type, מדיחי מסוע , מדיחי סירים ותבניות ומדיחי אצבעות); מערכות מידוף מאושרות לענף המזון ועוד.

התאמה מלאה ללקוח
בנוסף לבחירת הספקים הטובים ביותר וקיום בדיקות איכות קפדניות למוצרים המשווקים, מציעה החברה גם מוצרים ומתקנים שמתוכננים, מעוצבים ומיוצרים בהתאם לצרכי הלקוח, כגון דלפקים ומוצרי נירוסטה (כיורים, שולחנות, מדפים, עגלות וכו'), מתקני הגשה לבתי מלון וחדרי אוכל ועוד. "בזכות הוותק והניסיון הרב שיש לנו בתחום התיקון והשדרוג של ציוד יד שנייה, אנחנו מכירים את המוצרים השונים מבפנים, יודעים איך הם פועלים ויודעים להתאים ולשנות כל מוצר בהתאם לצרכי הלקוח המדויקים", מסביר אורן. "פעמים רבות אנחנו מבינים שהמוצר שהלקוח רוצה, לא מתאים לצרכיו באופן מלא. ספקי הציוד שאנחנו עובדים איתם יודעים שיש לנו הבנה גדולה ולכן גמישים מאוד בהתאמה ושינוי של מוצרים קיימים, על פי התוכניות והבקשות שלנו". 

עם הפנים קדימה
בשנה האחרונה נכנסה החברה גם לתחום הפרויקטים והעבודה בסטנדרטים המתבקשים ע"י משרדי תכנון .
"תחום הפרויקטים הוא תחום שדורש מקצוענות ברמה הגבוהה ביותר", אומר אורן. "לעבוד על פרויקט, משמעותו להיות שותף לו ולהבין את גודל האחריות המוטלת עליך. עבודה מול משרדי תכנון דורשת הבנה מלאה בהתאמת ציוד ויכולת דיוק גבוהה מאוד, בכפיפות לדרישות המחמירות של משרדי התכנון ורק מי שיש לו ידע אמיתי ועמוק, יכול לעשות זאת".

פריסה ארצית ושירות מלא
אולם התצוגה הענק והמרהיב, מעבדת התיקונים והמחסן ממוקמים באשדוד, וכחלק מהאני מאמין שלה, מעניקה החברה ללקוחותיה מערך שירות מהיר, אמין ומקצועי בכל רחבי הארץ. "במהלך השנים הכרנו המון טכנאים עצמאיים, בחרנו מהם את הטובים ביותר ואנחנו עובדים היום עם כ-50 מהם בכל הארץ, מק.שמונה ועד אילת".

יציבות משפחתית
מעבר לאיכות הבלתי מתפשרת, לידע ולניסיון הרב, אחד הדברים הייחודיים לחברה הוא הקשר המשפחתי, גם בתוך החברה וגם כלפי הלקוחות. "החברה שלנו היא חברה משפחית והקשר בינינו מדהים", אומר אורן. "היציבות המשפחתית הזו מאוד חשובה לנו ומובילה אותנו גם ביחס לכל אחד מהלקוחות. לקוח מבחינתנו הוא לא 'כרטיס אשראי', אלא שותף, חבר ובן משפחה של ממש. זה מתבטא בכל דבר -  מהיחס האישי ועד להתגייסות שלנו לטובתו בכל עניין ובכל רגע נתון".


 


 

הרשם חינם לקבלת עדכונים!
דואר אלקטרוני *
שם פרטי *
שם משפחה
תפקיד/מקצוע *
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים