הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
ירידה במדד ייצור מוצרי המזון
30/6/16
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 

 
 

התחרות החריפה בענף המזון ממשיכה לתת את אותותיה במדד ייצור מוצרי המזון ומחירי המזון הסיטונאים, כשהוא מלמד על ירידות מחירים שנמצאות בצנרת.    
מהלשכה המרכזית לסטטיסטיקה נמסר כי מדד זה ירד בחודש מאי 2016 ב-0.9%, וזאת בהשוואה לעליהה של 0.3% במחירי המזון ו- 0.3% במדד המחירים הכללי לצרכן.
הירידה בחודש מאי משקפת בעיקר הוזלה של מוצרי עוף פטם (ב-8.3%), שימורי דגים (ב-5.2%), זיתים כבושים (ב-2.8%), שמנים שונים (ב-6.5%), טחינה וחומוס (ב-2.1%), גלידות ושלגונים (ב-1.4%), קמח (ב-4.4%), לחמניות רגילות (ב-4.5%), לחם מיוחד (ב-15.4%), חטיפים מלוחים (ב-9.6%), אטריות ומוצרי בצק (ב-4.6%), קפה רגיל (ב-9.4%) ואבקות וקוביות מרק (ב-5.4%).
לעומת זאת, עלו מחירי בשר בקר טרי (באחוז אחד), מלפפונים כבושים (ב-8.0%), סלטי ירקות (ב-1.8%), ירקות מוקפאים (ב-5.6%), לפתנים וריבות (ב-2.7%), שמן סויה (ב-2.5%), כוספת סויה (ב-8.0%), גבינות (ב-1.2%), סובין חיטה (ב-15.8%), ביסקוויטים וופלים (ב-6.3%), עוגות מוכנות (ב-5.3%), ממתקים (ב-2.3%), שוקולד (באחוז אחד), קפה נמס (ב-1.5%) ורטבים (ב-7.3%).

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים