הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מדד בטיחות המזון של ישראל
10/09/2015 
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 
 
 

חברת מבט השיקה מיזם חדש שינהל את מדד בטיחות המזון של ישראל. מדד בטיחות המזון הוא מדד חודשי שיקבע את רמת בטיחות המזון בבית העסק הנבדק. תוצאותיו יתפרסמו במדיה אחת לחודש וידרגו את בית העסק באמצעות כוכבים ובכך יוכל הציבור לדעת מה רמת הבטיחות ואיכות המזון בכל אתר שנבדק. ראוי לציין כי בישראל בשנת 2014 חלה עלייה בהרעלת מזון ובתחלואה ממזון מזוהם בחיידקים: 4,607 מקרים של דיזנטריה, 1,485 נדבקו בסלמונלה, ונרשמו 595 מקרים של ברוצלוזיס. מבט תערוך בקרת בטיחות מזון על פי עקרונות התקן Haccp.
לאחר הבדיקה המבקר יעביר למנהל המטבח/עסק דוח מפורט הכולל את ממצאי הבדיקה עם הדרכים לטיפול בתקלות ושדרוג המטבח לרמת הבטיחות הגבוהה ביותר. ממצאי הדוח יעובדו וישוקללו לכדי ציון אשר יתבטא באמצעות כוכבים ברמה עולה מכוכב אחד עד חמישה כוכבים. מבט תפיק ספרון לכל בית עסק אשר יפרט בתוכו את תקנות התקן Haccp כי בטיחות מזון מתחיל עם ידע ותעודה המאשרת את רמת הבטיחות בעסק.

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה

Go Back  Print  Send Page
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים