הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מצננים כחול לבן
25/5/16
שירות מזון+ 

 
 

הבלסט צילרים שפותחו על ידי חברת אייל קור, מהווים אלטרנטיבה מצוינת לאלו המיובאים מחו"ל ועונים בדיוק רב יותר על דרישות השוק הישראלי.

יערית טרבלסי


עסקי ההסעדה הגדולים, כמו בתי מלון, חברות קייטרינג, בתי חולים וכו', נאלצים להתמודד עם אתגרים רבים הקשורים באחסון המזון ובשמירה על טריותו, לאחר הבישול.
כאשר מזון מבושל נמצא בטווח הטמפרטורות שבין 70 ל-3 מעלות, הוא חשוף במיוחד להתרבות חיידקים ולכן פרק הזמן שבו נמצא המזון בטמפרטורות אלה, הוא פרק זמן קריטי לאיכותו וחשוב לצמצמו ככל האפשר.
ככל שזמן הקירור יהיה קצר יותר, כך נשמרת איכות וטריות המזון לאורך זמן, אף למשך מספר ימים.
לצורך תהליך הקירור המהיר, משתמשים בבלסט צ'ילרים- מכונות קירור והקפאה מהירות, שתפקידן לצמצמם למינימום את משך חשיפת המזון לטמפרטורה המאפשרת התרבות חיידקים ובכך, להאריך את חיי המדף שלו, מבלי לפגום באיכותו, בטריותו ו/או במרקמו.
שימוש נכון בבלסט צ'ילר שמותאם לצורכי העסק מסייע בניהול העבודה, מאפשר גמישות ותורם לשיפור התפעול במטבח. כך למשל, ניתן לבצע עבודות הכנה מורכבות, גם בשעות בהן העסק אינו פעיל; לתמרן במצבים בלתי צפויים, כגון שעות לחץ (צוואר בקבוק); לאפשר שימוש בכמויות הנדרשות בלבד ולמנוע בכך השלכת מזון; ועוד.  נכון להיום, מחייב משרד הבריאות התקנת בלסט צ'ילרים, בכל עסק הסעדה חדש שנפתח.

בלסט צ'ילרים כחול לבן

רוב הבלסט צ'ילרים שקיימים היום מיובאים מחו"ל, כאשר החיסרון הגדול טמון הן במחיר הייבוא הגבוה, הן בתלות הקיימת בחלקי החילוף הספציפיים של החברה, הן בצורך לבחור בלסט צ'ילר מתוך מבחר קיים,  והן בהסתפקות בשירות בשלט רחוק.
מתוך הצורך הזה ולאחר היכרות מעמיקה עם עולם מערכות הקירור, פיתחה חברת 'אייל קור', בשיתוף עם  חברת 'זיווד ומארזי מתכת', בלסט צ'ילרים כחול-לבן.
חברת 'אייל קור', שמתמחה בתחום מערכות הקירור כבר מאז שנת 1990 והמשווקת של מערכות איתוראן בארץ, הבינה את הצורך של שוק ההסעדה בפיתוח בלסט צ'ילרים כחול-לבן, שגם יוזיל עלויות אבל בעיקר, יעניק מענה מדויק, נכון וחדשני לכל עסק, על פי צרכיו.
הבלס צ'ילרים של החברה, מאפשרים להוריד את טמפרטורת המזון המבושל לטמפרטורה של 4 מעלות, בפרק זמן של 90 דקות בלבד, ופותחו ויוצרו כך שהם לא כוללים כרטיסים אלקטרונים, שבמקרים רבים גורמים לבעיות תפעוליות נשנות, שמצריכות הוצאה כספית גדולה לתיקונן. "הבלסט צ'ילרים שלנו הם ברמה המתקדמת והאיכותית ביותר, ובאמצעותם, ניתן לשמור על איכות המזון המרבית, גם למשך שבעה ימים", אומר אייל ברוך, מנכ"ל חברת 'אייל קור'.
במסיבת העיתונאים שנערכה לאחרונה, דיבר אמנון עוזרי, מנכ"ל חברת 'נחשון' לתכנון מטבחים ואמר: "ההתמחות של חברת אייל קור היא בלסט צילר למטבחים, בגדלים שונים. היתרון שלהם טמון בעובדה שהמוצר הוא מוצר כחול לבן, ללא כרטיסים אלקטרוניים יקרים שנוטים להתקלקל, הכל סגור ונוח לפתיחה ולנקיון, ניתן לשדרג באמצעותם בלסט צילרים ישנים, לתקן ולהחליף חלקים והכי חשוב, שהמערכת כוללת מערכת לבקרת תהליך, מעקב וליווי של חברת איתוראן העולמית עם אפשרות למעקב ולבקרה על תהליך הצינון דרך הנייד".

טכנולוגיה מתקדמת

השילוב בין הניסיון והידע של 'איל קור' בתחום מערכות הקירור, יחד עם הניסיון והידע של 'זיווד ומארזי מתכת' בתחום ההנדסה והטכנולוגיה, הביאו לכך שהבלסט צ'ילרים של החברה מעניקים לשוק הישראלי, פתרונות חדשניים ואטרקטיביים במיוחד.
"המוצרים שלנו מתקדמים ביותר מבחינה הנדסית ועומדים בתקנים המחמירים ביותר", אומר צביקה דוד, מנכ"ל 'זיווד ומארזי מתכת בע"מ'. "כל המוצרים שלנו עשויים 100% נירוסטה עבה, בעלי רדיאטור עם דפנות אלומיניום, מפזר קור סגור מכל הצדדים ודלת הנפתחת בצורה ייחודית שמאפשרת ניקיון וחיטוי קל".

מתאימים לצרכי הלקוח

מיום הקמתה נמצאת החברה בהתפתחות תמידה וכבר היום הותקנו הבלסט צ'ילרים במטבחים רבים, ביניהם מלון פלזה אילת, מלון לאונרדו פריוויליג' אילת, רשות שדות התעופה, עיר הבהד"ים ועוד.
בשל העובדה שתהליך הפיתוח והייצור נעשה כאן, מתאפשרת התאמה של המוצר לצרכי הלקוח. החל מבחירת העוצמה בין 4-20 כ"ס, דרך בחירה בין מוצר בילט אין או יחידה חיצונית ועד מספר המגשים. "על מנת לתת את המענה הנכון ביותר, אנחנו עובדים בליוויו של שף מחקר ופיתוח גלעד דולב, שגם מייעץ בתהליך הפיתוח וגם מעניק ללקוח הדרכה לאחר קבלת המוצר", מוסיף ברוך. "אנחנו מאמינים במוצר, לא מחייבים את הלקוחות חלקים חלופיים ספציפיים, מקפידים על פשטות הפעלה ועל מחירים אטרקטיביים ומעניקים שנתיים אחריות. לאחרונה אף המליץ על המוצרים שלנו אמנון עוזרי מהחברה לתכנון מטבחים 'נחשון', במסגרת מסיבת העיתונאים שערכנו במלון קראון פלזה בתל אביב".

עם הפנים קדימה

כחלק מחדשנות החברה והחיפוש התמידי אחר פיתוח פתרונות לצרכים שעולים מהשטח, מפתחת החברה בימים אלו בלסט צ'ילר עם יחידה אינטגראלית של עד 70 ק"ג, שתושק בקרוב. "המוצר הזה הוא מוצר חדשני בכל קנה מידה", אומר ברוך.

 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים