הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
שומרים לכם על הניקיון במטבח
13/3/16
שירות מזון+ 

 
 

חברת "קלקליף בשער הנגב בע"מ מתמחה בעיבוד, קילוף וחיתוך של ירקות ומאפשרת הקלה בעומס העבודה השוטפת במטבח.

יערית טרבלסי


כל בעל עסק מתחום המזון, יודע שעבודת המטבח היא עבודה שטומנת בחובה עבודות הכנה רבות, כמו קילוף,  חיתוך וכו'. כאשר מדובר על מטבחים גדולים (מוסדיים), עבודות ההכנה מצריכות זמן ארוך וכרוכות בלא מעט התעסקות ולכלוך, שעולה ביחס ישיר ברמת ההקפדה על הפרטים הקטנים, כמו צורה ועובי החיתוך.
את הצורך הזה, זיהה גידעון ימין,  מנכ"ל ושותף קלקליף בשער הנגב בע"מ המתמחה בייצור ושיווק מוצרי ירקות מעובדים, כבר כ-30 שנה.
"הרעיון להקמת החברה נולד בשנת 1986, בעקבות שיחה עם בעל מסעדה בראשון לציון, ששיתף אותי בבזבוז הזמן בעבודת הניקיון שיוצרת לו עבודת הקילוף והחיתוך של תפוחי האדמה" - מספר ימין. "הבנתי שמדובר בבעיה כללית ורחבה, בדרך הביתה, החלטתי לנסות ולמצוא עבורה פתרון".

מתפוקליף - לקלקליף

ואכן, גדעון ימין, שעבד אז כמשווק של תפוחי אדמה בקליפתם מהחקלאים למסעדנים, החל לחפש אחר הדרך שתאפשר לכל מסעדן לקבל מוצר נקי ומוכן לעבודה. בשלב הראשון, הוא קילף תפוחי אדמה ועשה ניסיונות שונים על מנת לבדוק כיצד ניתן לשמר אותם לאחר הקילוף, במהלך הניסיונות שערך, בחן גם את פעילותם של המפעלים השונים לייצור צ'יפס והגיע לטכנולוג מזון באחד המפעלים, שהסביר לו את התהליך. ימין רכש  את החומר המשמר עליו המליץ טכנולוג המזון והמשיך לערוך ניסויים, לאחר שראה כי השיטה עובדת וכי תפוחי האדמה נשמרים טריים  ורעננים למשך כשבוע, החליט להרים את הכפפה ולהקים מפעל לעיבוד תפוחי אדמה שבתחילת הדרך שמו היה תפוקליף .
בשנת 1992 תפוקליף ששמה שונה לקלקליף חברה לחברת יבולים בבעלות שלמה שרון, אשר עוסקת בגידול מיון ואריזה של תפו"א, ויחד הם רכשו ציוד חדש ומתקדם והעבירו את המפעל מאשקלון לפרדסיה. במקביל התרחבה גם פעילות החברה ופרט לתפוחי אדמה , החברה מספקת היום גם ירקות קלופים נוספים כמו בצל, גזר ובטטה במגוון חיתוכים.
"בשנת 2000 העברנו את המפעל למתחם מפעלי שער הנגב בעקבות העברת המפעלים של חברת יבולים למתחם שער הנגב. וזאת על מנת להיות בקרבת מקור אספקה של תפו"א טריים ואיכותיים".

קשובים לצורכי השוק

החברה נוסדה מתוך הקשבה והבנה של צורכי השוק, וכך היא מתנהלת עד היום. בין לקוחות החברה נמנים עסקים קטנים וגדולים כאחד, כמו בתי חולים, בתי מלון, מסעדות, שירותי קייטרינג, אולמות אירועים, פאבים בתי קפה  ועוד.
"בזכות מכונות החיתוך המשוכללות שלנו, צורת האריזה, סוג החומר המשמר ושיטות הקילוף והעיבוד הייחודיות שלנו, אנחנו יודעים לספק לכל לקוח, את המוצר המתאים לצרכיו". אומר ימין.
"אנחנו פרוסים בפריסה ארצית ואם ללקוח יש צרכים או רצונות ספציפיים, אנחנו יודעים לפתח לו את המוצר ולספק לו את המוצר לשביעות רצונו".


לא מוותרים על איכות השירות

אחד הקווים הנמחים של החברה הוא נושא השירות. "אנחנו יודעים שיש לנו מוצר איכותי מאוד", אומר ימין, "אבל לא נותנים לזה להשפיע על רמת השירות שאנחנו נותנים ללקוח שלנו.
"אני מאמין גדול בשמירה על שילוב בין איכות המוצר ושירות ברמה גבוהה, וכן אנחנו עובדים בשיטת הפצה מול מפיצים פרטיים, שיודעים וערוכים להגיע לכל נקודה בזמן, עם האכפתיות הנדרשת".

עם המבט קדימה

חברת קלקליף מתפתחת כל הזמן, וגם היום נמצאת בתהליכי פיתוח של מוצרים חדשים שיושקו בקרוב ויתנו מענה לדרישות שוק.
 
    


 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים